Tās vienkārši kūst mutē! Lapiņpankūkas bez miltiem. Tā tās gatavoja vēl mana vecmāmiņa – krāsnī

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Atturēties nav iespējams!

Neiedomājami garšīgas un maigas lapiņpankūkas ar biezpienu kļūs par jūsu galda galveno ēdienu.

Ja tās gatavo ne pēc tradicionālās receptes, tad jūs varēsiet iekārdināt ar tām izlutinātu gardēdi vai pat tos, kas nolēmuši novājēt. Atturēties ir nereāli! Gatavojiet tās jau šodien!

Sastāvdaļas:

Olas 6 gab.;

Piens 0,5 l;

Kartupeļu ciete 5-6 ēdamkarotes;

Eļļa 1 ēdamkarote;

Biezpiens 300 g.;

Cukurs pēc garšas;

Krējums pēc garšas;

Sviests pēc garšas.

Pagatavošana:

1. Sakuliet 5 olas ar cukuru.

2. Pievienojiet cieti, pakāpeniski maisot olu masu. Kunkulīši nedrīkst būt.

3. Pielejiet pienu un eļļu. Samaisiet. Ļaujiet pastāvēt 15 minūtes. Mīkla būs šķidra.

4. Ieziediet pannu ar eļļu vai svaiga speķa gabaliņu tikai vienu reizi. Pankūciņas cepiet tikai no vienas puses!

5. Sagatavojiet pildījumu. Biezpienu saberziet ar cukuru un 1 olu. Magones un rozīnes var likt pēc vēlēšanās.6

6. Uz pankūkas liek pildījumu. Tīt var kā patīk.

7. Liek pankūkas katliņā vai podiņā. Katru kārtu pārziež ar krējumu un kausētu sviestu.

8. Trauku ar pankūkām liek līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 10 – 15 minūtēm

Noskatieties lapiņpankūku pagatavošanas video recepti un pārsteidziet savu ģimeni ar jauno ēdienu!

Noskaties video:

Share.

About Author

Comments are closed.