Smilšu mīklas radziņi ar bezē, kas kūst mutē kā pirmais sniegs…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Smilšu mīkla ir lielisks pamats dažādiem komditorejas iztrādājumiem – tā ir mīksta, drupena un arī bērni lieliski tiks galā ar šo mīklu, tāpēc iesakām smilšu mīklas radziņus gatavot kopā ar ģimeni.

Sastāvdaļas

  • Sveists 200g;
  • Kviešu milti 2 glāzes;
  • Olas 2 gab;
  • Krējums pusglāze;
  • Citronu sula 1 ēdamkarote;
  • Cukurs 1 glāze;
  • Vaniļas cukurs;
  • Pūdercukurs.

Pagatavošana

  1. Sviestu izņem no ledusskapja un sarīvē uz rīces, sajauc ar miltiem, pievieno citronu sulu, skābo krējumu un olas dzeltenumus. Mīklu liek ledusskapī uz 1 – 2 stundām.
  2. Atdzesētu olas baltumu sajauciet ar parasto un vaniļas cukuru un saputo. Mīklu sadala trijās daļās un sadala trijstūros. Uz trijstūriem ziež saputoto olas baltumu un tos sarullē.
  3. Uz cepešapannas uzliek pergamentu un radziņus un cep 180 grādos līdz radziņi paliek zeltaini brūni. Pēc tam apkaisa ar pūdercukuru.
Share.

About Author

Comments are closed.