Šašlika cienītājiem: 5 labākās marinādes

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pavasaris, tas ir laiks, kad ļaudis sāk aktīvi doties zaļumos. Tad praktiski visi tur, svaigā gaisā cep šašlikus. Tiem, kam patīk eksperimentēt kulinārijā, der apgūt dažas jaunas šašlika marinādes receptes. Pareizi pagatavota marināde var pilnībā no jauna un savādāk parādīt gaļas garšu. Piedāvājam tev 5 jaunas receptes, kuras padarīs tevi par īstu profiņu šā ēdiena pagatavošanā.

Marināde „Sveiciens no Balkāniem”

2 kg. Gaļas. Gaļas marinēšanas laiks 3 stundas

Sastāvdaļas:

  • 2 saldās sarkanās paprikas
  • 120 – 150 gr. koriandra
  • 650 gr. naturālā jogurta
  • Puse citrona (sula)
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana:

Papriku labi apcept uz grila. Tad notīrīt to no sēklām un sagriezt strēmelēs. Sajaukt naturālo jogurtu ar citrona sulu, sāli, papriku un koriandru. Visu labi samaisīt.


Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

1 2
Share.

About Author

Comments are closed.