Pagājušajā gadā nožēloju, ka uztaisīju tik maz! Tomāti poļu gaumē, ļoti garšīgi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sterilizētās 600 gr burkās (3 gabali ) slāņos liekam:

  1. Sīpolus pusgredzenos
  2. Smalki sagrieztus pētersīļus, dilles un ķiplokus
  3. Tomāti daiviņās – liekam līdz burkas augšpusei, bet obligāti augšpusē vēl nepieciešams pārklāt ar sīpoliem.
  4. Pārlejam ar vārošu marinādi (uz 1 l vāroša ūdens, 3 ēd.k. cukura un 1 ēd.k. sāls)
  5. Pievienojam 1 ēd.k. augu eļļu un 1 ēd.k. 9% etiķa. Burkas aizvāko, apgriež riņķī un tur sasegtas līdz rītam.

Labu apetīti!

Share.

About Author

Comments are closed.